Un avion de aproape trei metri lungime folosit ca instrument educational garanteaza sa duca invatamantul britanic...la mare inaltime. Cel putin teoretic, si asta pentru ca, potrivit "Daily Mail", elevii de scoala primara din Anglia vor invata intr-o clasa iesita din tipare: intr-un aparat de zbor.
Micutii de la scoala Kingsland din Stoke-on-Trent au fost extrem de entuziasmati cand avionul a fost adus, luni, cu un autocamion. Astfel, lectiile lor de geografie se vor desfasura intr-un spatiu creativ, in care vor avea posibilitatea sa-si imagineze ca zboara in locurile despre care invata.

Surpinzator, avionul a costat de doua ori mai putin decat pretul unei clase mobile, adica aproximativ 22 000 de euro. David Lawrence, directorul scolii, a declarat ca noua locatie va fi "mobilata" cu table, birouri si laptop-uri, astfel incat sa devina "un spatiu folositor si prietenesc pentru invatat", ca o clasa cu 30 de elevi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.