Intr-o regiune din sud-vestul Germaniei urmeaza sa fie inaugurat un hotel destinat exclusiv nudistilor. Clientii acestuia trebuie sa renunte la orice obiect vestimentar inca de la intrare, relateaza presa germana.
\Nudismul este extrem de popular in Germania, motiv pentru care initiatorii acestui proiect inedit sunt convinsi ca hotelul va fi plin in permanenta. Concidenta sau nu, zona aleasa pentru amplasarea unui astfel de obiectiv se numeste Freudenstadt (orasul placerilor). Oaspetii vor fi nevoiti sa-si lepede hainele chiar la intrare si sa ramana goi pe toata durata cazarii, potrivit regulamen­tului care a fost deja postat pe Internet. "Sper sa deschidem cat mai curand posibil. Hoteluri similare functioneaza deja in Peninsula Scandinavia, Croatia si sudul Frantei", a precizat Silvia Probsthain, membra a stafului care coordoneaza proiectul "Hotel Rosengarten".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.