Studiul ar putea avea un impact major asupra industriei alimentare, in contextul in care bucatarii fierb crabi si creveti in viata, considerand ca acestia sunt insensibili la durere, scrie publicatia Daily Mail consultata de ziare.com.
"Milioane de crabi sunt capturati sau crescuti pentru industria alimentara, dar nu exista nici o protectie pentru ei, bazandu-se pe ideea ca nu pot simti durerea", a declarat profesorul Bob Elwood, unul dintre cercetatorii care au efectuat acest studiu.
Pentru a dovedi acest lucru, oamenii de stiinta de la Universitatea Queen din Belfast au supus mai multi crabi la socuri electrice. Studiile au aratat ca acestia au ulterior tendinta de a se feri de acestea, semn ca isi amintesc prin ceea ce au trecut.
Despre autor:
Sursa: Romania Libera
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro