Studiul ar putea avea un impact major asupra industriei alimentare, in contextul in care bucatarii fierb crabi si creveti in viata, considerand ca acestia sunt insensibili la durere, scrie publicatia Daily Mail consultata de ziare.com.
"Milioane de crabi sunt capturati sau crescuti pentru industria alimentara, dar nu exista nici o protectie pentru ei, bazandu-se pe ideea ca nu pot simti durerea", a declarat profesorul Bob Elwood, unul dintre cercetatorii care au efectuat acest studiu.
Pentru a dovedi acest lucru, oamenii de stiinta de la Universitatea Queen din Belfast au supus mai multi crabi la socuri electrice. Studiile au aratat ca acestia au ulterior tendinta de a se feri de acestea, semn ca isi amintesc prin ceea ce au trecut.
Despre autor:
Sursa: Romania Libera
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
Revolut are în vedere o creștere cu 40% a angajaților
Sursa: futurebanking.ro
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni în jurul lor. Cum pot...
Sursa: kudika.ro
-
Care e povestea Daciei „aprobate” de Putin ce are și o versiune electrică
Sursa: wall-street.ro