Domnilor, aveti grija! In spatele unei femei se poate afla, la propriu, un barbat. Mai ales pe Internet, unde aparentele pot fi extrem de usor...inselatoare.
Editia din acest an a concursului online de frumusete, Miss Virtual Yakutia, a demonstrat ca nu trebuie sa fii neaparat femeie, ca sa castigi un concurs de frumusete. Si asta dupa ce o tanara care a intrat in topul celor 10 finaliste s-a dovedit a fi de fapt... barbat.

Potrivit "Fun Reports", Angela Adamova si-a trimis prin internet fotografia pentru a se inscrie in competitie. Organizatorii au acceptat-o, iar vizitatorii paginii de internet si-au votat preferatele. La sfarsitul concursului, Angela a reusit sa obtina 369 de puncte si sa castige un loc printre cele 10 finaliste. Numai ca zvonurile au dezvaluit faptul ca Angela era de fapt un barbat rus, in varsta de 25 de ani si cu un ciudat simt al umorului, pe nume Oleg Goncharov si ca atare a fost descalificata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.