Un papagal ale carui plansete de ingrijorare au salvat viata unui copilas care se ineca cu micul dejun, a ajuns erou intr-o comunitate locala din Statele Unite, informeaza mail online.
Willie, papagalul din rasa Quaker, si-a alertat proprietara, americanca Megan Howard, cand micuta pe care o ingrijea s-a inecat cu micul dejun. In timp ce Hannah, in varsta de doi ani din Denver, Colorado, s-a albastrit la fata, pasarea a inceput sa tipe si sa dea nebuneste din aripi pentru a atrage antentia stapanilor.

"Cand eram in baie, Willie a inceput sa tipe intr-un fel in care nu l-am mai auzit niciodata si a incepu sa dea din aripi ca un nebun", a declarat Howard pentru CBS. "Apoi, a inceput sa repete "baiatul lui mama, baiatul lui mama" pana am iesit din baie. Instinctiv m-am uitat la Hannah. Fata si buzele ei erau albastre pentru ca se inecase cu o bucatica de tarta", a adaugat aceasta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.