Un australian in varsta de 65 de ani va parasi insula pe care o detine si pe care traieste de 12 ani, pentru aventura vietii lui: reintoarcerea in civilizatie pentru gasirea unei partenere de viata. Pana in momentul de fata, 200 de femei s-au aratat dornice sa-l cunoasca.

David Glasheen, un Robinson Crusoe modern, s-a saturat de viata singuratica pe care o duce pe Restoration Island - localizata la 800 km nord de Cairns, Australia. Drept pentru care, la sfarsitul anului trecut, a hotarat sa isi gaseasca o femeie, prin intermediul unui site de intalniri. Cautarea lui inedita a atras atentia intregii lumi si raspunsurile au inceput sa curga: pana in momentul de fata 200 de femei au vrut sa-l cunoasca pe David. Acum, insularul cauta pe cineva care sa aiba grija de partea de insula pe care a inchiriat-o de la guvernul australian pe perioada pe care el o va petrece in Sidney si Melbourne, pentru a se intalni cu potentialele partenere. "Una din ultimele aventuri adevarate! Sunt inca in cautarea sirenei mele", a marturisit barbatul in cadrul profilului pe care il detine pe site-ul de socializare (sau matrimoniale, in termeni locali) rsvp.com.au. "Am gasit aproxima­tiv 10 sau 20 de femei pe care mi-ar placea sa le intalnesc, dar e foarte greu sa ajungi sa cunosti cu adevarat pe cineva prin convorbiri la telefon sau e-mail", spune David.

"Sunt destul de in varsta incat sa stiu cat de greu si cat de mult dureaza cunoasterea cu adevarat a unei persoane. E dificil sa judeci oamenii. Se aseamana cu... lecturarea unui CV. Am vazut niste CV-uri de-a dreptul impresionante la viata mea, in spatele carora se aflau niste persoane mai mult decat banale. Dar acolo se regasesc trei miliarde de femei grozave, deci am toate sansele ca una dintre ele sa imi fie sortita mie".

David Glasheen, fost om de afaceri, a luat hotararea de a se izola de lume, mutandu-se pe aceasta insula, dupa ce a suferit o pierdere de 10 milioane de dolari australieni odata cu prabusirea bursei de valori din 1987.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.