Producatorii de ceasuri elvetieni s-au unit cu prezicatorii indieni si au creat impreuna ceasul care, spun ei, ar prezice viitorul, informeaza "Ananova".
Ceasul are o functie speciala, ce masoara, la fiecare 90 de minute, influenta pe care o au astrele asupra viitorului apropiat. Producatorii de la Borgeaud spun ca sectiunea se inchide la culoare daca fortele astrale sunt gata sa ne loveasca si nu se deschide, decat atunci cand raul augur a trecut. Acestia mai spun ca ceasul ne va anunta chiar inainte ca ghinionul sa ne loveasca.

Ceasurile, care vor aparea in cadrul unei editii limitate - 500 pentru femei si 150 pentru barbati, vor avea un pret de aproximativ 1.700 de euro si vor avea ca tinta in special celebritatile si politicienii. "Speram sa devina un succes mai ales in randul politicienilor", a declarat creatoarea ceasului, Chitra Subramaniam Duella.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.