Doi traficanti de droguri urmariti de politie au aruncat banii din jeep-ul in care se aflau pe o sosea interstatala, spre fericirea celorlalti soferi, care au oprit masinile si au inceput sa stranga dolarii de pe drum.
Doi traficanti de droguri care erau urmariti de masinile politiei din San Diego au aruncat din jeep-ul in care se aflau banii pe care tocmai ii incasasera in urma vanzarii de stupefiante. Imediat ce dolarii au inceput sa zboare pe strada, s-a declansat haosul. Zeci de soferi, care au vazut cum ploua cu bani, si-au lasat masinile in drum si au inceput sa culeaga bancnotele de 20 si de 100 de dolari care zburau peste tot.

"Toata lumea frana brusc. Era ca la nebuni, toti culegeau banii de pe jos, se imbranceau si alergau de colo-colo", a povestit un martor ocular. "Eram in masina cu prietenii mei si mi s-a lipit o bancnota de 100 de dolari pe parbriz. Am coborat toti si am strans o gramada de bani in doar cateva minute" a povestit incantat un adolescent. Din pacate, politistii sositi la fata locului i-au luat cei 1.000 de dolari pe care el si amicii lui tocmai ii adunasera de pe jos.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.