Blonde sau brune, inalte sau scunde, voluptoase sau slabute, sunt femei pe placul tuturor barbatilor ar spune unii mai optimisti. Dar odata cu trecerea timpului si exigentele masculine au evoluat, iar femeile contemporane par a nu se mai incadra in tiparul celor de alta data, dupa cum constata ziare.com. Si in aceste conditii, oare ce tipuri de femeie mai sunt azi pe placul barbatilor?

Femeile usor de cucerit. Cele care dezvaluie pas cu pas din ceea ce vor si le place, atragand atentia barbatului prin fiecare gest si miscare sugestiva vor avea sorti de izbanda cu inima de gheata(sau nu) a tanarului domn. Vremea cand ea era furata pe un cal alb sau zecile de buchete de flori care erau trimise anonim, dar sugestiv, era o moda care a trecut demult.

Astfel, aruncata intr-un colt, mandria femeii de a rupe in doua inima barbatului pentru a uni apoi puzzle-ul creat de ea s-a transformat in mit. Azi barbatul gandeste simplu: daca nu e a mea de la inceput, atunci cu siguranta nu e pentru mine! Si te-ntrebi atunci, tu femeie, ce sa faci, sa risti ca sa castigi potul cel mare sau sa te conformezi unui destin pe care inca nu il poti descifra?

Virginele nu mai sunt la moda. Mandria sa fi fost primul barbat din viata unei femei s-a evaporat in timp. Barbatii prefera femeile cu experienta, care sa ghiceasca doar dintr-o simpla privire sau un simplu gest tandru ce le place si nu sa treaca prin emotiile unui inceput poate catalogat deja ca esuat. Femeia perfecta trebuie sa ofere inclusiv placerea unei partide amoroase, asa ca fiecare barbat asteapta si testeaza femeia de langa el din mai multe puncte de vedere. Si in acest caz, ce sanse mai au saracele virgine ca un barbat sa aiba rabdarea unei prime experiente cu ele?


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.