Oamenii importanti, din cele mai vechi timpuri, si-au dat cu parerea despre cum vor sta lucrurile in viitor. Nu au stiut ca totul este relativ si, dupa cum bine spunea Arthur C. Clarke, "cand un batran om de stiinta sustine ca ceva este posibil, mai mult ca sigur el are dreptate. Cand spune ca ceva este imposibil, cu siguranta greseste."
Sa vedem acum 50 dintre cele mai interesante predictii gresite despre viitor:

50. “Citeste-mi pe buze: nicio taxa noua in plus!: - George Bush, 1988.

49. “Vor trece foarte multi ani pana cand o femeie va ajunge Prim Ministru.” - Margaret Thatcher. Avea sa devina Prim Ministru in scurt timp, in octombrie 1969.

48. “Treaba asta cu antitrustul va disparea.” – Bill Gates.

47. “E doar o chestiune de timp pana cand Linux va deveni OS-ul dominant pe sistemele desktop.” – Digg, 2007.

46. “Industria auto japoneza are sanse slabe sa acapereze vreodata o cota importanta de piata aici in USA.” - Business Week, 1968.

45. “Nu avem niciun dubiu ca regimul lui Saddam Hussein poseda arme de distrugere in masa. Aceste arme vor fi identificate si gasite, alaturi de oamenii care le-au produs si acum le pazesc.” Generalul Tommy Franks, 2003.

44. “Oricine e oarecum familiarizat cu subiectul va recunoaste ca va fi un esec.” Asa spunea Henry Morton, presedintele Stevens Institute of Technology. Se referea la becul lui Edison, in anul 1880.

43. “Aceasta trasura fara cai este momentan doar un lux pentru cei instariti. Chiar daca pretul va scadea probabil in viitor, nu va ajunge niciodata la fel de populara precum bicicleta.” – Literary Digest, 1899. Se referea la automobil.

Pentru restul predictiilor esuate, click aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.