Se pare ca o nastere este departe de a fi o agonie pentru o femeie. Dimpotriva! Potrivit unor noi cercetari, durerile nasterii pot duce femeile la orgasm, informeaza mail online. Un documentar recent numit "Nasterea orgasmica" vrea sa educe femeile, astfel incat, in loc sa sufere de chinurile facerii, sa se bucure de placerile sexuale.

Programul arata mai multe femei, in camere slab luminate, in momentul in care ajung la climax. Unele dintre acestea sunt sarutate cu pasiune de parteneri si scot niste sunete in asa fel incat scena pare mai degraba desprinsa dintr-un film pentru adulti, decat momentul unei nasteri.

O femeie care a paricipat la studiu, Amber Hartnell, in varsta de 29 de ani, povesteste cum a avut un orgasm la jumatatea momentului in care venea pe lume fiul ei Orus, care acum are trei ani si jumatate. "Dintr-o data am simtit cum am orgasm. Nu am citit in nici o carte despre o astfel de intamplare in timpul nasterii. Intregul corp mi-a fost curpins de fiori, plangeam si radeam in acelasi timp...", isi aminteste Amber.

Orgasmele, potrivit regizorului Debra Pascali-Bonaro, sunt cel mai bine tinut secret al nasterii. Altii spun ca hormonii si alte chimicale eliberate in sange in timpul unei partide de sex, cum ar fi oxitocina si endorfinele, sunt aceiasi cu cei eliberati la nastere.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.