Parafrazand o vorba din popor, geaman sa fii, noroc o sa ai! Pentru ca erau identici, doi frati de 27 de ani, acuzati de furt, au fost eliberati, intrucat nu au putut fi... deosebiti!
Potrivit "The Telegraph", doi frati gemeni care au fost arestati in ianuarie pentru suspiciunea de a fi furat bijuterii de lux dintr-un magazin din Berlin, au fost eliberati dupa ce autoritatile n-au mai stiut care dintre ei fusese de fapt autorul jafului. "Din dovezile pe care le avem, putem deduce ca macar unul dintre frati a luat parte la furt, dar nu a fost posibil sa determinam care dintre ei", a declarat un oficial al tribunalului in cauza.
Fratii in varsta de 27 de ani au fost acuzati ca au pus la cale un indraznet atac armat intr-unul dintre cele mai mari departamente din Europa al magazinului KaDeWe, din inima capitalei germane. Prada, formata din bijuterii si ceasuri, valoreaza pana la sase milioane de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.