Daca va e foame, dar nu aveti timp sa gatiti ceva rapid, a aparut solutia salvatoare. In doar trei minute, un automat va prepara pizza preferata. E drept, ca, pentru moment, doar italienii se pot bucura de un asemenea rasfat.
Potrivit mail online, ideea unui aparat de facut pizza a fost primita de producatorii de pizza cu "dezgust". Automatul este prevazut cu un geam din plastic transparent, pentru a le permite clientilor sa vada ingredientele si momentul in care mancarea este gatita. In final, pentru doar 3,5 euro, doritorii primesc o pizza calda si gustoasa.

Inventatorul automatului, Claudio Torghele, in varsta de 56 de ani, a lucrat zece ani la masinarie pentru a o perfectiona. Automatul, botezat "Let's Pizza" (Hai sa facem pizza), este diferit de celelalte, deoarece el chiar prepara pizza, nu doar incalzeste una inghetata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.