Barbatii homosexuali castiga in Austria mai bine decat cei heterosexuali, fiind totodata mai dispusi sa cheltuiasca si descurcandu-se mai usor in conditii de criza datorita faptului ca sunt mai independenti, potrivit ziarului austriac Die Presse, citand un studiu realizat de institutul de sondare a pietei Marketagent.com si de agentia de marketing Pink Marketing.
Un homosexual austriac dispune de un venit anual brut de 34.717 euro (date din 2006), conform statisticii elaborate de International Gay and Lesbian Chamber of Commerce (IGLCC), in timp ce venitul mediu brut era in Austria in 2007 de 22.815 euro, iar la barbati de 28.226 euro.

Conform studiului, citat de ziare.com, barbatii homosexuali pun un accent mai mare pe moda si produse de marca decat cei heterosexuali, motiv pentru care 43 la suta din homosexuali cheltuiesc anual 2.000 de euro sau peste pentru imbracaminte, comparativ cu doar 23,5 la suta in cazul barbatilor heterosexuali. Puterea de cumparare mai mare a homosexualilor a declansat la nivel de firme o campanie de atragere a acestora, companiile concentrandu-se in acesta perioada de reducere a investitiilor pe grupuri tinta, in cazul de fata homosexualii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.