O femeie din Pontypridd, South Wales, care-si crestea singura cele doua fiice de 11 si, respectiv 14 ani, a decis intr-o buna zi sa cumpere un bilet dus catre Malaga si sa plece singura in vacanta pentru a scapa de vaietele permanente ale copiilor.

Ea a spus sec "Am plecat!", si-a lasat fiicele singure acasa cu 30 de lire bani de buzunar si s-a intors din Spania abia dupa cinci zile, cand a ramas fara nimic in portofel. Odata sosita pe Aeroportul Cardiff, femeia in varsta de 38 de ani a fost asteptata de oamenii legii, iar acum este judecata pentru ca si-a abandonat copiii minori, relateaza "Daily Mail".

"A venit de la serviciu luni, a plecat si nu s-a mai intors", a declarat procurorul Ian Kolvin. "S-a certat cu fata ei, asa ca si-a facut bagajele, a mers direct la Aeroportul Cardiff si a cumparat un bilet dus catre Malaga. Copiii nu s-au aflat niciodata in pericol, pentru ca fata mai mare a contactat-o pe bunica. Insa acuzata nu a facut niciun aranjament clar pentru ingrijirea copiilor", a adaugat procurosrul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.