Aveti nevoie de un "lift" pentru a scapa de aglomeratia din trafic? Ei bine, iata si solutia: prima masina zburatoare care se poate ridica de pe asfalt doar cu o simpla manevrare a schimbatorului de viteza.

Exemplarul mult ravnit a facut "primul zbor" pe o autostrada din America, demonstrand ca visul poate deveni realitate in cazul omului modern, care, spre deosebire de stra-stramosul sau care a inventat roata, s-a straduit sa inventeze tot felul de "fente" pentru a evita ambuscadele matinale de pe sosele.

Terrafugia Transition, automobilul-pasare, si-a facut zborul de debut in orasul New York. Reprezentantii companiei sustin ca vehiculul poate efectua un zbor pe o distanta de 400 de mile cu o singura alimentare cu gaz, la o viteza medie de aproape 200 de kilometri pe ora. Carl Dietrich, creatorul acestui tip de masina, a declarat entuziasmat ca acest proiect va revolutiona omenirea prin schimbarile pe care le va produce in privinta modului de deplasare in viitor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.