Personalitatea unei femei poate fi "citita" dupa forma sanilor, conform expertilor in sternomantie. Aceasta tehnica implica descifrarea semnelor de pe corpul feminin, din zona sanilor si a buricului, informeaza ziarul Pravda, citat de ziare.com.

In acest fel, personalitatea si caracterul unei femei poate fi tradat de forma sanilor, parte a corpului foarte importanta pentru partea masculina. Sexologii considera ca aceasta tehnica, de identificare a caracterului femeilor, este mai eficienta decat clasicul zodiac. De obicei, formele sanilor sunt comparate cu fructele.

Sanii cirese

Femeile cu sanii mici sunt considerate foarte sociabile si pot reprezenta o partenera ideala de viata. In acelasi timp, acestea nu au preferinte speciale pentru viata intima, iar partenerul unei astfel de femei nu va avea foarte multe batai de cap. Totusi, femeile cu sanii mici sunt cele mai neincrezatoare in fidelitatea partenerilor.

Sanii mere

In aceasta categorie intra, de obicei, femeile casnice, care muncesc din greu pentru familia lor. Specialistii atesta ca aceste femei sunt frigide si sunt foarte greu de condus spre orgasm, in timpul actului sexual. In acelasi timp, acestea sunt dispuse sa experimenteze lucruri noi in viata sexuala, pentru a-si satisface partenerul si schimba barbatii foarte rar.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.