Din ce in ce mai multe femei cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani raman insarcinate intentionat in timpul unor aventuri de-o noapte, pe care si le planifica in perioada fertila.

Femeia de tip cosmo a fost invatata toata viata despre cum sa faca fata lipsei unui barbat sau oricarei alte companii, pentru ca o femeie adevarata nu depinde niciodata de nimeni si isi ia viata in propriile maini. Tiparele traditionale au fost sparte si ne mandrim cu o noua generatie de femei, mult mai bine adaptate si independente din toate punctele de vedere. Dupa 35 de ani, femeia cosmo se confrunta cu o situatie pentru care nu prea exista solutii in revistele de lifestyle.

Singuratatea propriu-zisa se suprapune peste instinctul matern si nevoia de a avea un copil se manifesta fiziologic.

Disperarea apare cu putin inainte de 40 de ani, cand se apropie menopauza si, odata cu ea, imposibilitatea unei alegeri in privinta asta.

In Statele Unite se remarca un nou trend, acela al femeilor de peste 35 de ani care isi planifica sa ramana insarcinate cu barbati cu care au doar o aventura de-o noapte, de cele mai multe ori acestia nestiind despre paternitatea lor. Trendul se manifesta si in Marea Britanie, iar de curand au aparut articole si chiar carti despre aceasta experienta. Mary Pols este autoarea in varsta de 39 de ani a unei carti controversate in care povesteste experienta sa dupa ce ramane insarcinata printr-un “accident intentionat”. In America exista si un termen pentru asta: sarcinile de pacaleala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.