O femeie este suspectata ca si-a ucis o prietena si ca a mancat bucati din cadavrul acesteia, in regiunea Irkutk din Siberia, a informat un responsabil al comitetului de ancheta rus, relateaza NewsIn.
"Anchetatorii dispun de informatii potrivit carora aceasta femeie a taiat bucati din cadavrul prietenei si le-a mancat", a spus Vladimir Salovarov.

Cele doua prietene au consumat bauturi alcoolice si au inceput sa se certe, la 5 martie, in locuinta femeiii suspectate de crima. Aceasta si-a ucis prietena cu lovituri de secure si a taiat-o in bucati. Femeia a aruncat la pubela unele dintre bucati. Autoarea si-a recunoscut faptele, a spus oficialul.

Intr-un alt caz, sapamana trecuta, Parchetul din Udmurtin a emis un aviz de cautare pentru un barbat suspectat de canibalism, dupa descoperirea cadavrului mutilat al unei femei in orasul Ijevsk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.