Un hot a furat tigle metalice cu o valoare peste 100.000 de euro din acoperisurile unor cladiri londoneze, dupa ce si-a identificat viitoarele "victime" cu ajutorul celebrului motor de cautare.
Cu ajutorul Google Earth se pot vedea fotografii aeriene din diferite orase ale lumii. Tom Berge, un constructor britanic in varsta de 27 de ani, s-a folosit de aceasta unealta pentru a des­coperi diferite constructii lo­calizate in sudul Londrei care sa aiba acoperisurile realizate exclusiv din tigle metalice. Dupa infaptuirea jafului, barbatul scapa de prada cu ajutorul vanzatorilor de fiare vechi. Printre cladirile care au cazut prada ineditului hot se numara un muzeu, un liceu, dar si o biserica. Berge a fost arestat luna trecuta si a pledat vinovat la acuzatia de furt care i s-a adus. A fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare, dandu-i-se 100 de ore de munca in folosul comunitatii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.