O mama din Rusia a adus pe lume un bebelus care poate intra in Cartea Recordurilor inca din primele zile de viata, deoarece s-a nascut cu doua penisuri.
Artyom G. a venit pe lume, in urma cu doua saptamani, dupa o sarcina normala, in decursul careia medicii nu au constata nici o anomalie. Bebelusul a trebuit sa treaca printr-o operatie deosebit de dificila, in decursul careia medici au reusit sa-i uneasca practic cele doua penisuri intr-unul singur, iar acum se afla in afara oricarui pericol. Medicii au dat asigurari ca el va putea duce o viata normala, relateaza "The Telegraph", in editia electronica de joi.

La scurt timp dupa ce s-a nascut, baietelul a fost mutat din maternitate la Spitalul de Copii "Sf. Vladimir", unde, timp de nu mai putin de cinci ore, a fost supus complicatei operatii de unire a celor doua penisuri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.