Un japonez a dat foc unui hotel, pentru a trage de timp, intrucat nu era decis daca sa divorteze de sotia sa, sau sa se casatoreasca cu amanta, asa cum ii promisese acesteia din urma, informeaza telegraph online. Nehotararea l-a costat scump, pentru ca barbatul isi va petrece urmatorii cinci ani dupa gratii.


Judecatorul Yasushi Watanabe l-a numit pe acuzatul Tatsuhiko Kawata, in varsta de 40 de ani, egoist si lipsit de imaginatie. Kawata, care era casatorit din 1994, se vedea cu o alta femeie de trei ani careia ii promisese ca o va lua de sotie, la hotelul Risonare. Cuplul a cheltuit 33.000 de euro pentru petrecerea de nunta, dar in ajunul ceremoniei, mirele, inca insurat, s-a gandit ca ar trebui sa impiedice nunta.
Astfel, barbatul a imprastiat sapte litri de benzina in hotel si i-a dat foc, pricinuind daune si fortand evacuarea invitatilor. Kawata a pledat vinovat acuzatiilor de incendiere si a fost condamnat la cinci ani de inchisoare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.