Obiceiurile unui barbat spun multe despre felul sau de a fi. Daca vrei sa afli insa ce fel de iubit ar fi, cel mai bine este sa urmaresti felul in care face dus. Revista Cosmopolitan, citata de ziare.com, a descoperit patru feluri in care se spala un barbat - si ce spune fiecare despre "aptitudinile" lui de iubit.

Este genul "Wash-and-Go"

Barbatii care fac dusuri rapide sunt practici si de incredere - pentru ei, dusul este o necesitate de baza, care trebuie rezolvata la prima ora a diminetii. "Acest tip adora sa rezolve treburile" spune psihologul Belisa Vranich, coautor al "Dating the Older Man" (Cum sa te intalnesti cu barbatii mai in varsta, n.r.). "Este foarte probabil ca va fi alaturi de tine atunci cand ai nevoie de un masaj la picioare dupa o zi grea", crede ea. Este un singur dezavantaj: nu este prea inventiv. Ideea lui de intalnire romantica este cina si un film. Asa ca daca simti nevoia de mai multa aventura in viata ta intima, va trebui sa o initiezi singura.

Se spala doar de cateva ori pe saptamana

Iata un barbat caruia, probabil, ragaitul i se pare inca amuzant. Cu alte cuvinte, este un pic imatur. "Face ce vrea, atunci cand vrea" explica Daniel Goldfarb, coautor al lucrarii "Red Flags! How to Know When You're Dating a Loser" (Stegulete rosii! Cum sa stii cand te intalnesti cu un ratat, n.r.). Daca esti intr-o relatie cu un barbat care petrece mai mult timp la bar decat sub dus, s-ar putea sa fie nevoie sa-i amintesti de nevoile si dorintele tale. Nu sunt totusi vesti chiar att de rele. Atitudinea lui relaxata inseamna ca daca ii explici ca ceva este important pentru tine, mai ales in pat, atunci cu siguranta iti va face pe plac.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.