O fetita de sub 10 ani, dar a carei varsta exacta nu a fost dezvaluita de politie, sustine ca a fost violata de un baiat de numai opt ani, care a devenit astfel cea mai tanara persoana acuzata pentru o asemenea fapta.

Desi a anchetat cazul, politia nu poate sa faca nimic, dat fiind ca baiatul are mai putin de 10 ani si nu poarta raspundere penala. Cel mai tanar baiat condamnat pana acum de viol in Marea Britanie a fost Kyle Abdo, in varsta de 12 ani, care a primit doi ani si jumatate de inchisoare pentru agresarea sexuala a unei fetite de 9 ani, relateaza "Daily Mail" in editia electronica de miercuri.

Plangerea a fost depusa la sfarsitul anului trecut, la cateva luni dupa ar fi avut loc presupusul incident. Fetita a fost examinata de medici si chestionata de ofiterii de politie. In urma declaratiilor ei, baiatul a fost retinut si interogat de politie. Potrivit unei surse din cadrul politiei, chiar daca baiatul ar fi avut peste 10 ani, el tot nu ar fi putut fi pus sub acuzare, dat fiind ca nu exista suficiente dovezi care sa confirme violul. "Nu a fost un caz de viol comis de un strain. Cei doi copii se cunosteau", a adaugat sursa. In aceste conditii, politistii au inchis cazul, declarand ca "nu vor mai intreprinde nici o masura", data fiind varsta baiatului si lipsa probelor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.