Manata de criza economica, Duma de Stat de la Moscova a elaborat, recent, noi amendamente la legea federala privind licentierea unor activitati specifice, intre care medicina netraditionala, magia, spiritismul si vrajitoria.
Scopul autorilor acestui proiect de lege este de a umple visteria tarii prin intermediul impozitelor, dar si cel de a proteja sanatatea cetatenilor. Dupa cum afirma deputatul rus Nikolai Gubenko, profitul inregistrat de persoanele care practica meserii oculte este inferioar doar celui provenit din vanzarea cu bauturi alcoolice. relateaza "Novaie Izvestia".

Criza financiara nu ii determina nicidecum pe rusi sa faca economie atunci cand viziteaza "saloanele de magie". Dimpotriva, potrivit Centrului de studiere a opiniei publice Levada, in conditiile actualei crize economice, numarul oamenilor care cred in superstitii chiar a crescut. Astfel, nu mai putin de 66% dintre rusi cred in deochi si farmece, in timp ce 59% cred in visele prevestitoare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.