Burlacii dintr-un sat izolat din India construiesc un drum nou, care, cred ei, le va aduce mirese. Barwaan Kala, din vestul Bihar-ului, este asezat sus pe dealurile Kaimur si este cunoscut la nivel local drept "satul oamenilor necasatoriti", conform "Ananova".
Un numar de 121 de sateni, cu varsta intre 16 si 80 de ani, raman singuri din cauza izolarii satului. "Cea mai mare problema pentru noi este ca strainilor le este greu sa urce dealul ca sa ajunga aici", spune Ram Lal Yadav, un burlac in varsta de 40 de ani.

Un licar de speranta s-a intrezarit pentru locuitorii din Barwaan Kala in timpul alegerilor pentru corpul legislativ al statului, cand candidatul unui partid aflat in campanie i-a vizitat. Ram Chandra Singh Yadav i-a asigurat pe sateni ca nu se va casatori nici el pana nu va reusi sa le faca un nou drum. Dar nu s-a dovedit a fi decat o falsa promisiune, intrucat acesta s-a asezat la casa lui in anul urmator castigarii alegerilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.