Legile, acele norme care au ca rol protejarea cetatenilor, nu sunt intotdeauna logice. Asa ca ceva ce tie ti se pare total inofensiv, altora li se pare ilegal si demn de a fi pedepsit. In ceea ce priveste sexul, exista in lume cateva legi de-a dreptul bizare si nebunesti. Publicatia online The Frisky, citata de ziare.com, a intocmit o lista cu cele mai aiuristice zece legi privind sexul din Statele Unite:

1. In Bakersfield, California, daca vrei sa faci sex cu Satan, trebuie neaparat sa folosesti un prezervativ.

2. Este ilegal sa faci sex cu un porc spinos din Lumea Noua in Florida. Cum legea nu era suficient de "complexa", in urma cu doua saptamani, senatorul Nan Rich a propus o lege care ar interzice sexul cu orice animal.

3. In Minnesota este ilegal ca un barbat sa aiba o relatie intima cu un peste viu.

4. In Dyersburg, Tennessee, este ilegal ca o doamna sa-i ceara o intalnire unui barbat.

5. In Merryville, Missouri, este ilegala purtarea corsetului pentru ca "privilegiul admirarii trupului neincorsetat, plin de curbe, al unei femei tinere nu ar trebui sa fie interzis barbatului american normal si cu sange fierbinte".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.