Ati incercat toate remediile pentru a scapa de celulita, dar fara niciun rezultat? V-ati saturat de masajele si tratamentele dureroase, de orele insuportabile in sala de fitness? Ei bine inseamna ca nu ati folosit inca Adonia LegTone.
Daca vi se pare ca suna ca o reclama banala de la Teleshopingul de la ora 5, ei bine, va inselati. Nu incercam sa va vindem nimic! Crema miraculoasa, care ia celulita cu mana si promite sa elimine toate cutele inestetice de pe piele, va fi pusa in vanzare abia saptamana aceasta in Anglia, probabil in Romania va mai dura putin pana va ajunge. (Pana atunci, va recomandam sa nu renuntati la regimul dumneavoastra si la orele de aerobic!).

Serul Adonia LegTone a fost considerat o "descoperire majora" in SUA, unde a fost numit "9 minute pentru un posterior mai suplu". Crema de inalta tehnologie costa doar 68 de lire sterline si este prima care se foloseste de proprietatile regenerative din celulele plantelor (23 de uleiuri organice provenite de la mai multe plante, printre care ghimbirul, coaja de lamaie si rozmarinul), pentru a ajuta tesuturile pielii sa se refaca si sa devina mai sanatoase si frumoase.

Testele clinice realizate in laboratoarele americane independente au descoperit ca acest ser-minune reduce celulita cu aproape 47% in doar 9 minute de la utilizare si cu peste 70 % dupa o utilizare de 6 saptamani.

Producatorii cremei, Green Island Labs au marturisit ca produsul a fost vandut imediat la 7 zile de la lansare in America cantitati enorme, iar pentru Anglia sunt deja peste 100.000 de comenzi in avans, potrivit DailyMail.

"Diferenta dintre aceasta crema si restul cremelor, este ca celelalte nu sunt demonstrate clinic si nu aduc niciun beneficiu femeilor, lasandu-le frustrate, pentru ca nu au reusit sa schimbe nimic", a declarat Dr Mark Binette, seful Green Island Labs. De asemenea, specialistul recunoaste ca o dieta sanatoasa si un consum regulat de apa, combinate cu un regim de exercitii zilnice vor ajuta la reducerea celulitei, insa in zilele noastre, femeia moderna care e mereu pusa pe fuga are nevoie de putin ajutor pentru a arata si a se simti bine.

Punctele si santurile de grasime de culoare rosiatica sau orange apar pe stomacul, soldurile, picioarele si fundul a aproape 85% dintre femei, indiferent daca sunt mai plinute sau au o greutate normala.

Ba mai mult, studii recenta arata ca celulita nu-i ocoleste nici pe barbati, lucru care se intampla atunci cand celulele piele sunt slabita datorita unor factori externi: stres, alimentatie necorespunzatoare, etc.


Sursa foto: Northfoto

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.