Restaurante pentru canibali, restaurante suspendate la zeci de metri inaltime sau restaurante in care mananci numai pe intuneric...Poftiti, va rog!
Ideile traznite atrag. Astfel ca, in toata lumea exista restaurante in care clientul, pe langa faptul ca mananca preparate deosebite, traieste si o experienta pe cinste. Sa vedem impreuna cateva locuri cu adevarat ciudate.

  • De departe cel mai ciudat ospat este oferit de Nyotaimori, care are un succes teribil in Japonia. Nu va ganditi ca se consuma carne de om si locul e plin de canibali, vampiri si alte specii de acest gen, insa imaginati-va un corp de femeie realizat integral din mancare, oferit clientilor care se apuca indata de disecat, gustand numai ce le place..Doriti un san din sushi? Se rezolva.


  • Conceptul Dinner in the Sky a avut un succes uluitor. Undeva in Bruxelles, curiosii sunt urcati la 30 de metri inaltime cu ajutorul unei macarale si iau masa pe un suport construit din otel, in interiorul caruia, cativa bucatari pregatesc rapid preparate delicioase. Centurile de siguranta sunt obligatorii, fireste.

Click aici pentru a vedea si alte astfel de restaurante ciudate.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.