Prima care a incercat a fost Eva. A fost suficient un mar si Adam nu a mai putut spune "nu". Insa adevarul este ca nici nu prea avea rivale. In zilele noastre, este mult mai greu.

Barbatii au nevoie de strategii care de care mai complicate, de fantezie, creativitate si un pic de erotism pentru a fi siguri ca doamnele le vor cadea in plasa. Exact astfel de strategii sunt cele care pot face diferenta si care pot reaprinde focul pasiunii in cuplu sau sa ofere momente de pasiune fierbinte pentru cei care sunt inca singuri. Poate ar fi bine sa stiti citeva dintre simbolurile si ritualurile erotice din diferite tari de pe mapamond. De exemplu, braziliencele seduc folosindu-se de un anumit "limbaj al trupului" - scrie intr-un amplu articol ziare.com.

In Franta, doamnele prefera inca barbatii romantici, de treaba, inteligenti, capabili sa le curteze ca la carte. In ceea ce le priveste pe nemtoaice, acestea prefera barbatii timizi, insa cu un dezvoltat simt al umorului. Un aspect placut ajuta oriunde, insa in Japonia este mai bine ca acesta sa fie insotit de bun portofoliu. In tarile latine seduce puterea, in timp ce in nordul Europei este la moda spiritul liber, disponibil oricand pentru o dragoste la prima vedere.

Brazilia, tara frumusetilor naturale

Simbolul seductiei prin excelenta, "made in Brazilia": posteriorul acoperit de un tanga sexy. Senzualele rotunjimi ale corpului femeilor Braziliei, sexy din nastere, si invataturile in materie de seductie si senzualitate, care in aceasta tara se transmit din mama in fiica de generatii intregi, sint celebre in toata lumea. Un posterior frumos, rotunjor si tare, ce seamana mai mult cu o mandolina decit cu o para, este ceva ce cam orice barbat si-ar dori.

In ceea ce priveste celebrul tanga sexy brazilian, potrivit legendei, primul costum de acest gen a aparut la Ipanema, o plaja din Rio de Janeiro, in 1972. Prima care a purtat acest costum a fost doamna Rose di Primo, care si-a facut sigura modificarile "de material", pentru a fi remarcata la o petrecere pe plaja.Potrivit legendei, Rose, socata de scandalul iscat chiar de ea, s-a refugiat la manastire. Oricum ar fi, cert este ca, din acel moment, tinerele brazilience si doamnele trecute binisor de prima tinerete au declansat un fel de competitie pentru a purta asa numitul "filo interdental".

Gheisele, simbolul Japoniei

In conservatoarea Japonie ritualurile dragostei urmeaza lentele si senzualele ritmuri ale gheiselor. Ele sint simbolul seductiei prin excelenta intr-o tara in care arta, frumusetea si senzualitatea se amesteca in figura feminina. Scopul unei gheise este acela de a ajunge sa reprezinte intruchiparea perfecta a "iki", canon estetic pe care se bazeaza esenta de a fi japonez. "Iki" este un stil, un mod de comportament, esenta seductiei, care alege cel mai dificil drum de adaptare a sufletului la cerintele interlocutorului. Toate acestea duc gheisele dincolo de frumusetea lor impresionanta.

"Gheisa inseamna gingasie, accesibilitate si gratie. Aceste efecte se pot obtine evitind gesturile grabite, defensive si inchise. Insa este suficient si un stil vestimentar simplu, fara prea multe accesorii, un stil care sa lase corpul sa vorbeasca", spune psihoterapeutul Francesco Pedrini.

Si privirea este importanta. Privirea unei gheise este rapida si discreta. Fixarea unui barbat intr-o maniera directa sperie si duce la evadare. "Sub hainele unei gheise este bine sa lasati sa se ghiceasca unui corp liber, flexibil si curat. Sa se ghiceasca, nu sa se vada", scrie Jina Bacarr, autoarea volumului "Arta japoneza a sexului".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.