Toata lumea se da peste cap sa cheltuiasca mai putin si sa economiseasca mai mult in aceste vremuri de criza. Cine s-ar fi gandit, insa, sa-si faca o operatie estetica pentru a da mai putini bani pe mancare?

In plina criza economica, un barbat de 45 de ani din capitala Rusiei a gasit o modalitate neobisnuita de a reduce cheltuielile bugetare are familiei. Valery Chervyakov s-a decis sa-si faca nici mai mult, nici mai putin decat o liposuctie. Mai exact, este vorba despre o operatie de reducere a stomacului, potrivit "Pravda".

Barbatul, care cantarea peste 180 de kilograme, s-a gandit ca ar fi mai practic si mai economic sa dea banii chirurgilor, decat sa-si cumpere doua pachete cu chiftele si cinci franzele in fiecare zi. El si-a dorit de ani de zile sa slabeasca si a incercat diferite diete si cursuri, dar care nu au avut aproape nici un rezultat.

Chiar si cand a reusit sa slabeasca 15 kilograme, cantarul arata in mai putin de o luna de zile ca are din nou 187 de kilograme. "Imi place foarte mult sa mananc", se plange Valery. "Daca nu mi-e foame, nu simt ca sunt o persoana normala. De obicei vinerea este o zi "vesela" pentru mine. Sotia mea gateste 50 de chiftele din carne, le mananc, apoi beau o sticla cu bere si ma duc la somn. In asemenea momente, sunt cea mai fericita persoana din lume", declara Valery, citat de "Pravda".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.