O fetita de trei ani din Rusia a fost "adoptata" de cainii familiei, dupa ce mama alcoolica a incetat sa se mai ocupe de ea.
Asistentii sociali au gasit-o pe Madina (foto stanga) dezbracata, mergand de-a busilea si rontaind oase cot la cot cu cainii. Micuta stie numai doua cuvinte - da si nu - si maraie ca un caine cand cineva se apropie prea mult de ea. In urma investigatiei, politia a aflat ca Anna (foto dreapta), in varsta de 23 de ani, manca la masa nestingherita, in timp ce fiica ei rontaia oase pe covor alaturi de patrupezi. Femeia disparea adeseori din casa, in majoritatea timpului fiind mult prea beata pen­tru a mai purta de grija Ma­dinei. "Copilul e un mic ingeras, dar se vede ca a fost privata de dragostea si ingrijirea necesare - exceptie facand atentia primita de la caini. Cand mama ei era furioasa, micuta se refugia la locul de joaca din apropierea casei, dar copiii fugeau de ea. Faptul ca nu putea lega do­ua vorbe ii ingreuna si mai mult interactiunea cu cei din jur. Astfel, cainii au devenit cei mai buni prieteni ai ei. Cu ei se juca, ei ii tineau de cald in serile ge­roase de iarna".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.