Autoritatile din Dallas au dejucat o incredibila tentativa de asasinat. Un american urma sa fie eliminat de un ucigas profesionist, platit de catre sotia si fiica sa, care sperau sa puna apoi mana pe valoroasa polita de asigurare a barbatului. Acesta din urma, socat, refuza sa accepte ca partenera sa de-o viata este partasa la asa ceva.
Kenneth Hughes nu a inteles absolut nimic din vizita pe care i-au facut-o la serviciu mai multi ofiteri de politie din Dallas. Si nici intrebarile care i-au fost puse de acestia nu au fost de natura sa-l lumineze. "Cum va intelegeti cu sotia si fiica? V-ati certat cumva cu ele in ultimul timp?", l-au intrebat politistii pe barbatul in varsta de 57 de ani. L-au rugat apoi politicos sa-i insoteasca la sectie. Acolo a primit in cele din urma lamuririle necesare: urma sa fie victima unui plan criminal intocmit cu minutiozitate de partenera sa de-o viata, Shirley Hughes, 56 de ani, si de fiica lor cea mare, Tammy Lewis, 31 de ani. Moartea lui avea sa le aduca celor doua peste 200.000 de dolari, reprezentand valoarea politei de asigurare.

Kenneth Hughes nu a parut surprins ca fiica sa este amestecata in aceasta afacere murdara, dar vestea ca sotia a fost complice l-a doborat efectiv. "Fiica mea... nu ma surprinde. Dar in ceea ce-o priveste pe sotia mea nu pot crede sub nicio forma una ca asta. Nu este doar nevasta mea, este prietena mea cea mai buna. Trebuie sa mai cercetati pentru ca ea nu poate fi implicata in asa ceva", a declarat barbatul vizibil socat. Dar cercetarile ulterioare au confirmat inca o data implicarea lui Shirley Hughes. Tammy Lewis i-a promis unui asasin platit (in realitate, politist sub acoperire) suma de 25.000 de dolari, cerand ca tatal sau sa fie impuscat cat mai curand posibil. Cei doi s-au intalnit intr-un mall, unde Lewis i-a adus politistului sub acoperire un pistol incarcat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.