Viata bate filmul. Un iesean in varsta de 35 de ani traieste cu doua surori cu care are 12 copii, scrie cancan.ro. George Chirila nu este casatorit oficial cu niciuna dintre cele doua femei si nu si-a inregistrat copiii la primarie. Desi parintii au studii universitare, copiii n-au voie sa mearga la scoala.
Toti trei au studii universitare, dar au ales sa traiasca in camp, intr-o casa din apropierea satului Mihai Kogalniceanu, comuna Tiganasi.

George Chirila si Nicoleta Moldoveanu s-au cunoscut la Braila, orasul natal, iar in urma cu 12 ani s-au stabilit la Iasi. La scurt timp, Mariana, sora Nicoletei, a venit sa o ajute in gospodarie. Lucrurile au degenerat si, in scurt timp, ea a devenit cea de-a doua concubina a lui Chirila. Cei trei impart frateste o casa din apropierea satului Mihai Kogalniceanu, comuna Tiganasi, judetul Iasi: jumatatea din stanga e ocupata de Nicoleta si cei sase copii ai ei, iar cea din dreapta de Mariana si cele sase odrasle ale ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.