Jade Goody, 27 de ani, este celebra in Marea Britanie datorita aparitiilor sale intr-o serie de reality-show-uri de succes. Anul trecut tanara a fost diagnosticata cu cancer de col uterin iar, de curand, medicii au anuntat-o ca nu mai este nimic de facut. Jade a hotarat insa sa-si traiasca ultimele luni in maniera care a consacrat-o: in vazul intregii lumi, inconjurata de camere de luat vederi, fotografi si ziaristi.

Un spectacol macabru care face o audienta incredibila.

Presa abunda zilele acestea de fotografii ale tinerei bolnave, cheala si extrem de palida din cauza chinuitoarelor sesiuni de chimioterapie la care a fost supusa pana in urma cu cateva zile. Din nefericire insa terapia s-a dovedit inutila pentru ca boala s-a extins la ficat si intestine. Jade stie ca milioanele de lire incasate din expunerea sa publica nu-i mai pot salva viata, dar spera sa le asigure astfel un viitor lipsit de griji celor doi fii ai sai, Freddie, 4 ani, si Bobby Jack, 5 ani. In plus, spune ea, astfel opinia publica poate fi sensibilizata in ceea ce priveste cancerul de col uterin. Weekendul trecut interesul pentru aceasta drama a fost maxim pentru ca tanara muribunda s-a casatorit in cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat reprezentanti de seama ai showbizului britanic. Gratie acestui eveniment, in conturile tinerei a mai intrat o suma frumoasa, aproximativ 1,1 milioane de lire sterline (pentru fotografii si imagini in exclusivitate).

"Fac asta pentru bani"

In zilele premergatoare casa­toriei, televiziunile si fotografii au urmat-o pas cu pas surprinzand, printre altele, dramatica iesire din spital, intr-un carucior cu rotile, impins de viitorul sot, si momentele in care cei doi se pregatesc de nunta. "Oamenii vor zice ca fac asta pentru bani", declara recent Jade. "E adevarat, dar nu pentru a-mi cumpara limuzine sau palate, ci pentru viitorul fiilor mei", a explicat tanara. Dar opinia publica are deja pareri diferite: unii o con­damna pentru ca iroseste timpul care i-a mai ramas in loc sa-l petreaca alaturi de familie, iar altii saluta dorinta ei de a-si ajuta copiii si eforturile de sen­sibilizare a femeilor cu privire la cancerul de col uterin.

Pentru ceremonia de ieri orga­nizata in localitatea natala, Down Hall, Essex, Jade a imbracat o rochie haute couture, de 3500 de lire, oferita de celebrul pro­prietar al magazinului Harrods, Mohamed Al-Fayed. In ceea ce-l priveste pe alesul inimii ei, Jack Tweed, 21 de ani, un singur lucru era cunoscut de toata lumea: ca a fost eliberat conditio­nat din inchisoare si ca este, in prezent, monitorizat prin inter­mediul unei bratari electronice care-l obliga sa revina in casa parinteasca pana la orele 19.00. Impresionat de drama tinerei, ministrul Justitiei, Jack Straw, a tinut sa dea asigurari ca in noaptea nuntii, "pentru ca Jade sa-si vada visul cu ochii", se va face rabat de la aceasta obligatie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.