"Swing-ul" inseamna sex liber, social distractiv. Este, in general, o activitate de cuplu dar ocazional poate include femei si barbati singuri.

Potrivit unui studiu recent, tot mai multi britanici sunt atrasi de lumea neconventio­nala a schimbului de parte­neri sexuali: aproape doua milioane de cupluri din Ma­rea Britanie au practicat cel putin o data "swing-ul" si alte sase milioane marturisesc ca ar fi interesate de acest lucru.

Din raportul intocmit de firma de sondaje onepoll.com, reiese ca acest gen de activitate este cel mai des intalnit la cuplurile de 20 si 30 de ani. Pentru a afla motivele pentru care cuplurile sunt atrase de schimbul de parteneri, "The Sun" a vorbit cu o pereche devenita client fidel al cluburilor de swing.

Emma Morgan, 29 de ani, si Steven Green, 27, din Harlow, Essex, formeaza un cuplu - si practica swing-ul - de opt luni. El e electrician, iar ea model cu jumatate de norma. Femeia are doua fiice, de opt si 11 ani dintr-o relatie anterioara. "Intotdeauna am fost interesata de swing si mergeam si singura in acest gen de cluburi, pana sa il intalnesc pe Steven. Acum e un lucru de care ne bucuram impreuna. Am fost casatorita de doua ori, iar fostii mei, desi ziceau ca sunt de acord ca eu sa fac asta, intotdeauna deveneau gelosi". Emma i-a zis lui Steven din start ca ea adora swing-ul: "Si lui i s-a parut grozav. Nu exista gelozie intre noi. Suntem cei mai buni prieteni si avem incredere 100% unul in altul. Totul se intampla in aceeasi camera, nu ne ascundem unul de celalalt. Ne <<jucam>> o data sau de doua ori pe luna - gasesc babysitter pentru fete si mergem la clubul La Chambre (foto sus), din Sheffield.

Am inceput sa practic swing-ul pe net, dar prefer sa merg intr-un club deoarece ai ocazia sa si socializezi cu ceilalti inainte de <<joaca>> propriu-zisa. Intotdeauna eu le abordez intai pe femei. Daca ne intelegem, Steven si partenerul respectivei ne privesc intai pe noi doua, apoi se baga si ei in joc. E fantezia oricarui barbat. Apoi facem sex normal, fiecare cu partenerul celuilalt. Cateodata interactionam cu o pereche, alteori cu doua. Avem o viata sexuala grozava, oricum - dar datorita swing-ului e mai buna ca niciodata".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.