Localnicii din insula Borneo, a treia ca intindere din lume, se declara inspaimantati de ideea ca un sarpe imens traieste in raul de-a lungul caruia acestia si-au construit casele.


Mai mult decat atat, ei cred ca o creatura mitica, botezata Nabau, despre care se spunea ca era un sarpe inspaimantator, lung de mai bine de 30 de metri, cu cap de dragon si sapte nari, s-a intors, scriu jurnalistii de la "Daily Mail". Si asta dupa ce o fotografie cu imaginea unui sarpe gigantic care inota in rau a fost facuta publica, recent. Poza a fost facuta de un membru al unei echipe de prevenire a dezastrelor care monitoriza, din elicopter, regiunile inundabile din Borneo. Cum era de asteptat, aparitia in zona a imensului sarpe a starnit aprigi controverse, intrucat nu se stie daca pozele care-l infatiseaza sunt reale sau doar prelucrate intr-un program de editare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.