S-a crezut un Don Juan al retelelor de socializare, insa a sfarsit cum nu se poate mai rau, si asta dupa ce un aparent flirt nevinovat, s-a transformat intr-o pacaleala umilitoare, folosita apoi ca motiv de divort.
Un britanic de 39 de ani, suporter al echipei de fotbal Manchester United, a condus 600 de km pentru ceea ce a crezut ca va fi intalnirea mult-asteptata cu o femeie cu care vorbea de cateva saptamani pe Internet. Dupa un drum de 9 ore, si alte trei de asteptare in zadar, britanicul a descoperit ca a fost pacalit crunt de doi suporteri ai echipei rivale, Liverpool, pe care ii cunoscuse intr-o vacanta. Si, de parca nu ar fi fost suficient, povestea, insotita de dovezi compromitatoare, a fost postata pe Internet.

Potrivit "Daily Mail", Stuart Slann, originar din Sheffield, Marea Britanie, a calatorit pana la o ferma izolata din Scotia pentru a o intalni pe femeia cu care flirta online de cateva saptamani. Dar cand a ajuns acasa la "Emma", femeia nu era de gasit. Trei ore mai tarziu, barbatul a fost sunat de cei care l-au pacalit, iar acestia i-au marturisit ca totul fusese o pacaleala. Si, ca si cum nu ar fi fost de ajuns, cei doi au mers cu gluma si mai departe si au inregistrat conversatia cu Stuart si au pus-o pe Youtube si pe Facebook, alaturi de o fotografie stanjenitoare a barbatului. Sotia lui Stuart Slann, Louise, in varsta de 32 de ani, a descoperit astfel ca jumatatea sa vroia sa o insele si a pus capat casniciei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.