Oricat ar parea de greu de crezut, un barbat si-a dat in judecata fosta iubita pentru un motiv cel putin bizar: omul a aflat ca aceasta i-a folosit, in secret, sperma pentru a concepe un copil. Judecatorul, insa, a decis ca faptele femeii nu pot fi considerate de natura penala, intrucat barbatul si-ar fi dat lichidul seminal ... voluntar.
Cazul este cu atat mai neobisnuit cu cat protagonistii in cauza sunt si medici. Potrivit "Fun Reports", Richard Phillips a dat-o in judecata pe Sharon Irons cu cativa ani in urma. Phillips declara ca fosta sa iubita l-a pacalit, furandu-i sperma, la finalul unei partide de sex oral. Femeia a folosit apoi sperma pentru a ramane insarcinata, fara ca el sa stie.

Ulterior cei doi s-au despartit si Richard n-a stiut nimic despre copil. Sharon Irons a reusit chiar sa-si socheze fostul iubit, cand i-a intentat proces de paternitate barbatului, pentru a-i plati copilului ei pensia alimentara. De-abia atunci Phillips a aflat ca era tata. Doctorul, care la randul sau si-a acuzat fosta iubita de "tradare calculata si profund personala" si a cerut o recompensa pentru daune morale, a fost obligat sa plateasca 800 de dolari pe luna pentru a-si intretine copilul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.