De parca criza nu adusese si asa destul de multe probleme, specialistii au mai descoperit un efect al recesiunii: lipsa dorintei sexuale la barbati, cauzata de scaderea nivelului testosteronului.
Cand, in sfarsit, mai toti ajunsesera la concluzia ca singura distractie care nu costa, sau cel putin nu costa asa de mult, este sexul, specialistii britanici ne zugravesc un viitor sumbru: stresul cauzat de problemele aduse de recesiunea mondiala scade nivelul testosteronului, hormon aflat in stransa legatura cu dorinta sexuala.

Si cum purtatorii de testosteron sunt barbatii, cei care, de obicei, initiaza si propunerile sexuale, natalitatea e cu adevarat in pericol, la nivel mondial. In tot acest peisaj apocaliptic, exista, insa si o veste buna. Potrivit dr. Richard Petty, citat de The Telegraph, inainte de a scadea pana la un nivel ingrijorator, nivelul hormonului urca, corpul incercand singur sa preintampine dezastrul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.