Cazul lui Alfie Patten, care a devenit tata la varsta de 13 ani, continua sa socheze. In senzationala poveste au aparut elemente noi incredibile: doi adolescenti care sustin ca au intretinut raporturi sexuale cu Chantelle, prima partenera din viata lui Alfie. Familia acestuia propune ca pustiul sa faca un test ADN care sa stabileasca daca micuta Maisie este sau nu a lui.

Scolarul, de numai 1,21 m inaltime, este considerat cel mai tanar tatic din Marea Britanie, dupa ce iubita lui, Chantelle Steadman, in varsta de 15 ani, a dat nastere unei fetite la 9 februarie. Pe de alta parte, alti doi baieti, unul de 14 si altul de 16 ani, pretind ca si ei au intretinut raporturi sexuale cu adolescenta si ca oricare dintre ei ar putea fi, la fel de bine ca Alfie, tatal bebelusului.

Vecinii lui Chantelle din Eastbourne, Sussex, au declarat ca cel putin patru baieti au ramas peste noapte in dormitorul ei. Adolescenta si mama ei, Penelope, 38 de ani, infirma spusele acestora. Alfie isi apara iubita: "Ceilalti baieti sunt niste prosti si mint. Zic lucruri urate, cum ca s-ar fi culcat si ei cu Chantelle. Dar eu sunt singurul ei iubit. Suntem impreuna de doi ani, eu sunt sigur tatal. Cand a aflat ca e gravida, am intrebat-o daca e al meu si a zis ca da. Si o cred. Nu stiam ce inseamna test ADN, dar mama mi-a explicat ca e atunci cand iti curata cu un betisor prin gura si iti zic daca esti tu tatal. Deci, daca fac asta, ceilalti o sa taca odata. Dar mie nu imi pasa ce zic oamenii si nu imi place ca sunt asa rai cu Chantelle".

Testul de paternitate a fost sugerat de familia lui Alfie, care nu crede in fidelitatea fetei. Tatal pustiului, Dennis, 45 de ani, care mai are alti opt copii pe langa acesta, a declarat pentru revista People: "Aceasta e singura metoda prin care putem afla adevarul, odata pentru totdeauna. M-am tot intrebat daca acest lucru e adevarat, deoarece nu credeam ca un baiat de varsta asta poate concepe un copil. Si acum au aparut baietii astia doi care sustin ca s-ar fi culcat si ei cu Chantelle. Nu zic ca ii cred si nu vreu sa ii defaimam reputatia fetei, dar trebuie sa stim sigur - pentru binele tuturor". Mama lui Alfie, Nicola Patten, 43, care este despartita de tatal acestuia, e de acord cu testul de paternitate. "Vrea ca adevarul - oricare ar fi el - sa iasa la iveala acum... nu mai tarziu, cand Alfie se va fi atasat de copil."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.