Varza alba sau rosie, tesuta cu frunze de Gunnera, fasole verde sau ghimpi. Nu, nu este vorba de Ikebana, ci de cea mai noua creatie vestimentara a artistei Nicole Dextras.
Originara din Vancouver, Canada, designerul vestimentar are niste idei inedite, cum rar ati mai vazut. Nicole are o intreaga garderoba eco, noua sa colectie de haine fiind un proiect care reuneste frunzele, florile si legumele in cele mai colorate rochii si costume.

Nicole isi doreste foarte mult ca toate hainele ei sa fie purtate si nu doar expuse in targurile de curiozitati.

Nicole Dextras a absolvit Colegiul de Arta de la Emily Carr in anul 1986. Ea studiase anterior dansul, pictura si grafica la Scoala de Arta Kootenay din Nelson BC. Studioul sau de arta, situat pe Insula Granville in Vancouver BC, este deschis publicului. Nicole isi imparte timpul intre practica artistica si voluntariat pentru diverse organizatii de arta, cum ar fi BC Book Arts Guild siArtistii si Artizanii din Granville.

Lucrari ale artistei Nicole Dextras.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.