Atat barbatii cat si femeile, mai ales la varste la care nu au capatat inca experienta vietii, practica sexul dintr-o serie de motive fara nicio legatura cu iubirea. Ziare.com citand CNN a alcatuit o lista a acestor motive, pentru care abstinenta este mai buna decat sexul.

Poate cel mai popular motiv pentru care adolescentii fac sex este razbunarea pentru o idila pierduta sau un gest nepotrivit. Chiar daca faci sex cu cel mai bun prieten al lui, nu vei avea satisfactia ca te-ai razbunat pentru purtarea lui urata. Mai mult, daca este doar o cearta trecatoare, dupa seara pasionala cu prietenul lui se poate sa fi pierdut ocazia de a avea o relatie frumoasa cu fostul iubit.

Sex pentru orgoliu

Daca orgoliul tau a suferit in ultima vreme si vrei sa te vindeci cu o partida sexuala, poate ca ar trebui sa te gandesti mai bine inainte. Stii bine ca barbatii raniti sunt buni la orice, mai putin la pat, iar femeile ranite reusesc sa faca cele mai mari gafe in pat atunci cand se gandesc la fostul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.