O femeie din Ungaria in varsta de 83 de ani, cu un trecut infractional de peste 60 de ani, a fost in sfarsit arestata joi, in timp ce intra prin efractie intr-o locuinta, relateaza Reuters.

Kosztor Sandorne, poreclita "Ghizi Zburatoarea" de catre presa ungara, a fost arestata dupa ce a intrat prin efractie intr-o locuinta din Komarom, oras din nord-vestul Ungariei, relateaza NewsIn.

Sandorne, care si-a cistigat porecla pentru ca ii placea sa fuga de la locul spargerii luand avionul, a spus ca se afla in casa respectiva pentru ca incerca sa economiseasca niste bani.

"La interogatoriu a spus ca dorea sa gaseasca un adapost mai ieftin decat in Budapesta, unde chiriile sunt foarte mari",
a declarat un purtator de cuvant al politiei.

"Ghizi Zburatoarea", condamnata de peste 20 de ori, a intrat in atentia politiei in anii '50.

Metoda sa preferata de a calatori este acum trenul, nu avionul, pentru ca deplasarile cu trenul sunt gratuite pentru pensionari in Ungaria.

Femeia era deja sub investigatie pentru un jaf comis langa Budapesta.

Proprietarul locuintei din Komarom nu s-a decis inca daca va depune sau nu plangere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.