Cercetatorii rusi, care au studiat fosilele mamutilor si ricnocerilor lanosi gasiti in Siberia, pretind ca ADN-ul acestora contine o bacterie care ar putea imbunatati viata sexuala a oamenilor, un fel de Viagra preistorica.
Experimentele pe soareci au demonstrat ca aceasta bacterie ajuta creierul micilor rozatoare sa se mentina mai multa vreme in stare de alerta si le imbunatateste activitatea sexuala.

In cazul femelelor din aceasta specie, s-a observat, de asemenea, o prelungire a perioadei de fertilitate, acestea putand da nastere chiar si la varste inaintate, relateaza ziarul Daily Mail, citat de ziare.com. Oamenii de stiinta rusi, americani si japonezi, care cerceteaza fosilele din Iakutia, in estul Rusiei, au declarat ca nu au mai intalnit o bacterie cu o viata atat de lunga nicaieri pe Pamant. Varsta acestei bacterii ar putea fi intre trei si cinci milioane de ani.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.