Un localnic indonezian, supranumit omul-arbore din cauza unor negi gigantici care ii acopera toata suprafata corpului, a fost supus celei de-a noua interventii chirugicale, cu scopul de a stopa evolutia bolii, au anuntat astazi surse medicale

Medicii au reusit pana acum extirparea a 1,4 kilograme de excrescente care acopereau mainile, pieptul si gatul barbatului in varsta de 38 de ani, citeaza NewsIn.

Operatia, realizata de o echipa formata din sapte medici, a durat patru ore. Precedenta interventie chirurgicala a avut loc in august 2008.

Devenit celebru in urma aparitiei intr-un documentar pe canalul Discovery, barbatul a fost recrutat sa faca parte dintr-un spectacol din Indonezia dedicat "monstrilor umani".

Un specialist dermatolog al universitatii din Maryland (SUA), care l-a examinat pe omul-arbore, a sugerat ca excrescentele de pe corpul barbatului sunt provocate de o combinatie intre virusul Papiloma (HPV) si o anomalie ce impiedica sistemul imunitar sa lupte impotriva virusului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.