S-au cunoscut intr-un club din Londra, s-au placut, iar ea l-a invitat sa-si petreaca weekendul in apartamentul sau. Pana aici, nimic neobisnuit. Numai ca, dupa doua zile de sex, droguri si .. rock'n'roll, tanarul Wayne Robinson s-a trezit tatuat pe spate, pe unul din brate si pe umar de iubita sa de weekend, Dominique Fisher.
Si nu oricum, ci prin crestaturi de cutit. Fata si-a tatuat numele pe umarul lui drept, iar pe spate si pe celalalt umar l-a scrijelit pur si simplu cu cutitul.

La trei zile dupa ce cazul sau a aparut in presa engleza, tanarul de 24 de ani, a acceptat sa se lase fotografiat. "The Sun" publica joi in exclusivitate poze cu corpul plin de rani al lui Wayne. Tanarul marturiseste ca, in secunda cand s-a trezit, era plin de sange, iar Dominique dormea langa el. Wayne recunoaste ca nici macar nu si-a amintit ca a facut sex cu ea. "Am inteles ca trebuia sa plec de urgenta de acolo. Nici macar nu am intrebat-o ce mi-a facut", spune tanarul, citat de The Sun.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.