Un florar si un macelar au fost arestati la Sankt Petersburg, dupa ce au inecat o fata intr-o cada si apoi au mancat-o, a anuntat marti comisia de ancheta de pe langa Parchetul din Rusia, fiind vorba despre un nou act de canibalism care socheaza Rusia, transmite NewsIn.

"In noaptea de 19 spre 20 ianuarie, Iuri Mojnov, florar, si Maxim Golovatkih, macelar, au inecat o tanara in cada din baia apartamentului unuia dintre ei. Au taiat corpul neinsufletit al victimei in mai multe bucati, pe unele le-au mancat, pe altele le-au aruncat la gunoi", explica un comunicat al comisiei.

Victima este o tanara de 16 ani, care a fost data disparuta la 19 ianuarie.

Rusia a fost socata de un alt act de canibalism in septembrie. Patru adolescenti au fost ucisi cu lovituri de cutit, taiati in bucati si partial mancati, in regiunea Iaroslav, 300 kilometri nord de Moscova, de "o banda de satanisti". Presupusii criminali - cinci studenti de 19 ani si alti trei suspecti - au atras victimele intr-o casa de tara si le-au masacrat, pe rand, pe parcursul unei veri intregi. Trei fete si un baiat, cu varste de 16-17 ani, provenind din cercuri cu legaturi cu miscarea punk, au fost obligati sa consume alcool, au fost ucisi cu lovituri de cutit, potrivit unui ritual satanist, apoi taiati in bucati.

Agresorii au facut apoi un foc de tabara si au consumat bucati din cadavre. Anchetatorii au gasit capetele victimelor in locul in care fusese facut focul.

Suspectii au fost arestati in timpul profanarii unui cimitir din regiune. In cursul interogatoriilor si in urma verificarii apelurilor telefonice anchetatorii si-au dat seama de legatura tinerilor cu moartea adolescentilor respectivi.

"Satana ma va ajuta sa scap de responsabilitate", a declarat atunci unul dintre suspecti. Agresorii le-au aplicat "666 lovituri de cutit" victimelor, conform "ritualului satanist", potrivit politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.