Suraya Brown uimeste lumea medicala, refuzand pur si simplu sa creasca, fara ca nimeni sa-si poata explica acest fenomen neobisnuit.
Desi are deja 14 luni, si ar trebui la aceasta varsta sa cantaresca cel putin 9 kilograme, ea are in continuare dimensiunile unui nou nascut si numai putin peste 3 kilograme. Suraya a fost examinata de o intreaga echipa de specialisti, intre care pediatrii, nutritionisti, geneticieni si experti in probleme de natura hormonala, insa doctorii recunosc ca fetita de 43 de centimetri a ramas pentru ei o "adevarata enigma", relateaza "The Mirror", in editia electronica.

"Doctorii habar nu au ce este in neregula cu ea", a declarat mama fetitei, Atlanta Ruzman, in varsta de 24 de ani, adaugand ca medicii "au consultat chiar si experti internationali pentru acest caz, dar starea ei pare sa reprezinte un adevarat mister". "Ea nu se poate aseza sau merge si trebuie hranita cu ajutorul unui tub pentru a ramane in viata. Dar nu a castigat deloc in greutate. Este cu mult in urma altor copii de varsta ei", a declarat mama fetitei, care o compara pe Suraya cu o papusa in carne si oase. "De fapt, cealalta fiica a mea are o papusa care este mai mare decat ea", a adaugat Atlanta Ruzman.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.