Liderul unui cult sexual bazat pe practicile Kama Sutra a fost arestat in Indonezia dupa ce a fost acuzat ca a predicat in lenjeria intima si ca si-a supus cei 40 de adepti la adevarate orgii sexuale, cat sa le demonstreze ce presupun tehnicile respective. Barbatul risca noua ani de inchisoare.
Agus Noro a disparut fara urma de la domiciliu dupa ce a aflat politia il cauta pentru practicarea unor "actiuni vulgare". Potrivit "Daily Telegraph", Noro sau "liderul credinciosilor", cum este numit de adeptii sai, este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu discipolii acestuia si ca ii invata cum sa puna la cale orgii in casa sectei situata in afara capitalei tarii, Jakarta.

Reprezentantii politiei au precizat ca barbatul s-a predat singur dupa ce a stat ascuns timp de trei zile. "Il anchetam pe baza unui raport facut de o adepta in data de 26 ianuarie", a declarat un purtator de cuvant al politiei. "Daca investigatia noastra demonstreaza ca a facut acte vulgare, il vom numi suspect si il vom preda tribunalului."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.